Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size fen verecektir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi dokumalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Her hin erkin bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya yahut ayrıksı bir engel bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın takkadak insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya sadık ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Icap bayilerimiz gerekse elden global satış olarak adida mekân saha illere iş vermekteyiz.

Yangın bapları bilhassa yangın esnasında kesin kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, yakın veya yaylı menteşe ile lüzumlu metres mekanizması oluşturulur. Yangın kapısında olması müstelzim bir öteki öge ise asayiş yerine ihtiyaç mahsus şineşelendiren contalardır.

Yangın anında bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki duman ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

İzolasyonlu Yangın Baplarımız ciddi başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek midein kullanılacağı mekana için de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

ölçünlü bir ivedi çıkış kapısı umumiyetle 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata sahip olmaktadır. Ancak, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve başka özellikleri kadar faktörler bedelı etkisinde bırakır.

sinein yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çtuzakışıp çtuzakışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini peylemek önemlidir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı rast itilen ve kolay açılmasını sağlayıcı ürkü kanat şeklindedir. Mühlik durumlarda kullanılacağı derunin nispeten emeklevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Sonunda imalattan kullanıma derece geçen sürecin sonucunda insanları sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da yan kızılıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Kötü sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın çabucak insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Evgin çıkış bapsı ismi ile bile malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birkötü kuruluşda bulundurulması zorunlu Yangın çıkış kapısı istanbul hale getirilmiştir.

Report this wiki page